Rondom Ajax: Ten Hag krijgt lachers op zijn hand tijdens persconferentie

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Ten Hag krijgt lachers op zijn hand tijdens persconferentie

Erik ten Hag kreeg dinsdagmiddag de lachers op zijn hand tijdens de persconferentie. De manager van Manchester United was later dan gepland aanwezig op zijn perspraatje en daar had hij een goede reden voor, zo liet hij weten. Er was namelijk sprake van een technisch probleem. ‘Nee, dat is geen boete! Ik kon er niets aan doen’, zei Ten Hag met een lach.

Youth League duel Ajax O18 live te zien op Ziggo Sport

De wedstrijd in de Youth League tussen Ajax O18 en MTK Boedapest is woensdagavond live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van het duel is om 18:00 uur in Hongarije. Het is een duel in de tussenronde van het Europese clubtoernooi voor jeugdteams. De uitzending begint vijf minuten voor de aftrap.

Ajax speelt, net als alle andere nummers twee uit de Youth League, een tussenronde tegen één van de acht winnaars van het Champions Path. De winnaars van deze wedstrijden plaatsen zich voor de achtste finale van het prestigieuze jeugdtoernooi.

Minuut stilte bij wedstrijden in de KNVB Beker voor slachtoffers aardbevingen in Turkije en Syrië

De KNVB heeft laten weten dat er voorafgaand aan de wedstrijden in de TOTO KNVB Beker een minuut stilte wordt gehouden ter nagedachtenis aan iedereen die is getroffen door de verwoestende aardbevingen in Turkije en Syrië. Ajax speelt donderdagavond in het bekertoernooi tegen FC Twente. Die wedstrijd begint om 18.45 uur.

Brobbey komt maandagavond in actie namens Jong Ajax

Brian Brobbey komt maandagavond in actie namens Jong Ajax. De spits moest het tijdens de met 0-5 gewonnen uitwedstrijd tegen SC Cambuur doen met een invalbeurt bij Ajax 1 en dus mag hij een dag later wedstrijdritme opdoen. Overigens toonde hij zich in Friesland nog wel scherp, want als invaller wist hij twee van de vijf Amsterdamse goals te maken.

Makkelie fluit bekerkraker FC Twente-Ajax

Danny Makkelie is door de KNVB aangewezen om donderdagavond de bekerkraker FC Twente-Ajax in goede banen te leiden. De aftrap vindt plaats om 18:45 uur in De Grolsch Veste. Voor Makkelie is het de tweede topwedstrijd in korte tijd. Afgelopen weekend was hij de aangewezen man om Feyenoord-PSV te fluiten. Deze wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Ajax toont medeleven aan slachtoffers aardbevingen Turkije en Syrië

Ajax heeft op Twitter zijn medeleven getoond aan de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. In de nacht van zondag op maandag was er sprake van een zware aardbeving in Turkije en Syrië en later werd Turkije opnieuw getroffen door een beving. Er zijn op dit moment 1500 dodelijke slachtoffers, maar de verwachting is dat dit nog verder gaat oplopen. De Turkse president Erdogan spreekt van de ergste ramp sinds 1939.

Hato op twee na jongste Eredivisie-debutant ooit

Jorrel Hato is na Ryan Gravenberch en Clarence Seedorf de jongste Eredivisie-debutant van Ajax ooit. Op het moment van zijn debuut was de jonge verdediger zestien jaar en 335 dagen oud. Trainer John Heitinga zei het volgende over de debutant: ‘Het is een jongen met heel veel potentie. Het is niet voor niks dat we hem laten spelen, we hebben veel vertrouwen in zijn ontwikkeling.’

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes