Rachel Hazes reageert op hoger beroep Yvonne Coldeweijer

Gister maakt juicekoningin Yvonne Coldeweijer (36) bekend dat ze in hoger beroep gaat tegen de uitspraak in de zaak die Rachel Hazes (52) tegen haar heeft aangespannen. In de veelbesproken kroket-zaak is het laatste woord dus nog niet uitgesproken en ook Rachel reageert nu op het nieuws dat er een hoger beroep aan zit te komen.

“Als Yvonne Coldeweijer er nu zo gelukkig van wordt om deze woorden te gebruiken, dan mag ze wat mij betreft haar gang gaan”

Op Instagram laat Rachel weten dat deze hele rechtszaak voor haar niet gaat om de term ‘gecremeerde kroket’. ‘Het ging mij erom dat er in de video werd gezegd dat ik degene ben geweest die een brief van mijn zoon gelekt heeft en dat ik had ingegrepen bij mijn zoon zijn behandeling in Spanje.’

Volgens Rachel is dat de reden waarom ze deze zaak heeft aangespannen en dus niet omdat ze voor gecremeerde kroket wordt uitgemaakt. ‘Als Yvonne Coldeweijer er nu zo gelukkig van wordt om deze woorden te gebruiken, dan mag ze wat mij betreft haar gang gaan’, zegt Rachel hierover. Ook zou haar advocaat dit met alle liefde aan Yvonnes advocaat duidelijk willen maken: ‘Mijn advocaat zal aan haar advocaat bevestigen dat er hiervoor geen beroep op dwangsommen wordt gedaan.’ 

Hiermee lijkt het alsof Rachel een hoger beroep probeert te voorkomen. 

Yvonne vertelt gister in haar YouTube-video dat ze in hoger beroep gaat. “Ik ga mij niet de mond laten snoeren om een onbenullig grapje.” Ook maakt ze bekend dat ze deze stappen niet zet om Rachel te stangen. “Dit heeft te maken met de vrijheid van meningsuiting. En dus ga ik het deel waarbij het gaat over Rachel niet meenemen in het hoger beroep. Puur en alleen de uitspraak dat ik die twee ontzettend gezellige woorden niet meer mag zeggen. Want jongens, laten we niet overdrijven.” 

Als dit Yvonnes motivatie is, lijkt een hoger beroep dus niet langer nodig nu Rachel heeft aangegeven dat de juicekoningin deze termen vrijuit mag gebruiken.

Eerder wint Rachel de rechtszaak die ze aanspant tegen Yvonne. Hierop moet de roddelvlogger een kwetsend filmpje over Rachels privéleven weghalen. Ook moet ze excuses maken op Instagram en mag ze Rachel niet meer beledigen.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes