Madonna: artiesten die schandalig worden genoemd doen iets goed

Madonna is zondag als verrassing opgedoken tijdens de Grammy Awards. De zangeres kondigde het optreden van Sam Smith en Kim Petras aan en zei dat artiesten die labels als “schandalig” krijgen toebedeeld iets goed doen.

“Wat ik heb geleerd na vier decennia in de muziek is dat als ze je schokkend, schandalig, problematisch, provocerend of gevaarlijk noemen, je zeker iets goeds doet”, aldus Madonna (64) over Sam Smith die kritiek kreeg vanwege diens “te seksuele” videoclip. “Ik ben hier om alle rebellen te bedanken die een nieuwe weg inslaan en daar kritiek op krijgen. Jullie herrieschoppers moeten weten dat jullie onverschrokkenheid niet onopgemerkt blijft. Jullie worden gezien, jullie worden gehoord; en vooral, jullie worden gewaardeerd.”

De zangeres kondigde vervolgens het duo aan dat eerder op de avond een Grammy won voor Unholy. “Het doet me deugd dat ik twee ongelooflijk getalenteerde artiesten mag aankondigen.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes