Fans boos om ontbreken Aaron Carter bij in memoriam Grammy’s

Fans van Aaron Carter zijn boos dat de zanger zondag ontbrak bij het in memoriam tijdens de uitreiking van de Grammy Awards. Meerdere artiesten die het afgelopen jaar zijn overleden kwamen voorbij, maar Aaron zat daar niet tussen. Op sociale media delen mensen hun onvrede.

“Grammy’s 2023 ga je schamen”

Artiesten als Christine McVie, Loretta Lynn, Takeoff, David Crosby, Lisa Marie Presley en Olivia Newton-John werden op het podium geëerd. Dat Carter niet in dat rijtje stond, vonden meerdere fans maar raar. ‘Ik ben hier echt door van slag’, twitterde iemand. ‘Grammy’s 2023 ga je schamen’, schreef een ander.

De zanger en jongere broer van Backstreet Boy Nick Carter overleed in november op 34-jarige leeftijd. Hij werd tijdens zijn carrière nooit genomineerd voor een Grammy Award, maar scoorde wel enkele noteringen in de Amerikaanse hitlijsten.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes