Engelse media: Slot topkandidaat bij Leeds United

Arne Slot is serieus in beeld om de nieuwe trainer van Leeds United te worden, zo bevestigen toonaangevende media The Times en Telegraph Football dinsdagavond. De Engelsen hebben naast de trainer van Feyenoord ook Andoni Iraola in het vizier.

Leeds United zat de afgelopen dagen in de afrondende fase met Carlos Corberán, maar de gesprekken zijn op niets uitgelopen. De Spanjaard koos voor een contractverlenging bij West Bromwich Albion. De club van oud-Feyenoorder Luis Sinisterra schakelt nu door en hoopt spoedig een opvolger te presenteren voor de ontslagen Jesse Marsch.

De 49-jarige Amerikaan gaf afgelopen zomer voor 157 miljoen euro uit aan nieuwe spelers. Tot goede resultaten leidde dat nog niet. De club staat na twintig duels slechts zeventiende. Voor Feyenoord is het enorm belangrijk dat de Engelse club bij de eerste tien gaat eindigen, want dan ontvangt het nog enkele bonussen voor de verkoop van Sinisterra.

De kans dat Slot midden in het seizoen een overstap gaat maken lijkt klein, maar hij wordt in diverse Engelse media zelfs aangemerkt als topkandidaat. De trainer van Feyenoord heeft een contract tot medio 2025 in De Kuip. Ook de kans dat de Rotterdammers gaan meewerken met een vertrek van Slot midden in het seizoen valt te betwijfelen.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes