Dochter Kody Brown verklaart zijn gedrag: ‘Hij kan ons niet meer manipuleren’

Nu de kinderen van Kody Brown (54) bijna allemaal volwassen zijn, verandert het contact met hun vader. Gwendlyn Brown, de 22-jarige dochter die Kody met Christine (50) deelt, weet wel waar dat aan ligt. In haar wekelijkse YouTube recapserie van ‘Sister Wives’ vertelt ze openhartig over de ‘andere’ Kody die zij nu ziet.

“Hij vond het vroeger gewoon makkelijker om met ons om te gaan”

In Sister Wives is te zien dat de verstandhouding tussen Kody en zijn kinderen de afgelopen jaren steeds slechter is geworden. Voor veel kijkers is het duidelijk dat Kody hier een groot aandeel in heeft. Maar wáárom hij zich de laatste jaren anders gedraagt, is voor veel mensen een raadsel.

Gwendlyn legt in haar video uit waar dit volgens haar aan ligt. “Hij is inderdaad heel erg veranderd”, bevestigt ze. “Vroeger waren zijn kinderen nog jong en konden ze gemakkelijk gemanipuleerd worden. Ik denk dat hij het daarom makkelijker vond om tegen ons te praten. Wij hadden toen nog niet zo’n sterke eigen mening.”

Tegenwoordig is dat wel anders. “Nu we volwassen zijn, hebben we onze eigen mening”, gaat Gwendlyn verder. “We hebben onze eigen gedachtes over dingen en dat vindt hij lastig om mee om te gaan. Dat vond hij vroeger makkelijker.”

Tekst loopt verder onder de video.

Dat Gwendlyn niet bang is om haar vader op zijn plek te zitten, blijkt in één van de laatste afleveringen van Sister Wives. In de aflevering laat ze zich kritisch uit over uitspraken die Kody heeft gedaan over haar moeder na hun relatiebreuk. 

“Het is niet eerlijk van hem om het mijn moeder kwalijk te nemen, terwijl hij degene is die nooit is komen opdagen in de relatie. Ik ben waarschijnlijk nog de ergste in deze situatie, want ik klaag altijd over het feit dat mijn vader er nooit is. Als mijn moeder deze informatie dus ergens vandaan heeft, dan is het van mij.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes