Annick en Roy uit Over Mijn Lijk geven update: ‘Goede uitslag gekregen’

Roy uit ‘Over Mijn Lijk’ mag deze week fijn nieuws delen met zijn Instagram-volgers: de uitslag van zijn halfjaarlijkse MRI-scan is goed. ‘De tumor gedraagt zich rustig en is op dit moment niet gegroeid’, laten hij en zijn vrouw Annick opgelucht weten.

“We hebben weer een half jaar rust”

Het leven lacht Roy toe, totdat hij in december 2018 meerdere epileptische aanvallen krijgt en in het ziekenhuis blijkt dat hij een hersentumor heeft. Inmiddels is Roy, die samen met zijn partner Annick een kindje heeft gekregen, uitbehandeld. Maar dat weerhoudt het koppel er niet van te genieten van het leven.

Om de tumor in de gaten te houden moet Roy zich elk half jaar melden in het ziekenhuis voor een MRI-scan. Dat is altijd een spannend moment – deze keer helemaal, omdat Annick niet mee kan om hem te steunen vanwege griep. Maar Roy heeft goede support mee, zo schrijft zijn vrouw bij een foto waarop ze het goede nieuws aan iedereen vertelt. ‘We hebben weer een half jaar rust, wat kun je al blij zijn met een half jaar, hè?’

Ondanks alle tegenslagen die Roy en Annick krijgen te verwerken, blijven ze positief. In de video hieronder vertellen ze daar meer over.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes