Zeven kinderen en moeder omgekomen bij brand in Frankrijk

CHARLY-SUR-MARNE (ANP) – Bij een brand in een woning in een Frans dorp, 60 kilometer ten oosten van Parijs, zijn zeven kinderen en hun moeder om het leven gekomen. De vader is met ernstige brandwonden naar een ziekenhuis gebracht, meldden de plaatselijke politie en brandweer in Charly-sur-Marne. De man werd door de brandweer uit het brandende pand gered.

De kinderen waren in de leeftijd van 2 tot 14 jaar, vijf meisjes en twee jongens. De moeder en de kinderen zijn volgens de brandweer door rookverstikking omgekomen omdat ze geen brandwonden hadden. Het drama is volgens de brandweer beneden begonnen door een wasdroger die in brand vloog. Het gezin daalde eerst af om in te grijpen, maar de vader vond het gevaarlijk en stuurde ze terug naar boven.

Daarna is de situatie snel uit de hand gelopen. De tachtig brandweerlieden die de brand kwamen blussen kregen ook nog te maken met geblokkeerde rolluiken. Die konden door een stroomstoring niet geopend worden.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes