Opnieuw zware aardbeving in Turkije

ANKARA (ANP/RTR/DPA/AFP) – In Turkije heeft een nieuwe aardbeving plaatsgevonden in het zuidoosten van het land. Ook in Syrië en Libanon werden schokken gevoeld. De Turkse rampenbestrijding AFAD meldt een beving met een kracht van 7.6. Volgens de Amerikaanse dienst USGS was die met een kracht van 7.5 iets minder zwaar.

Het epicentrum ligt in de provincie Kahramanmaraş. Eerder op maandag werd de regio al zwaar getroffen door een aardbeving, waarbij zeker meer dan duizend doden en duizenden gewonden zijn gevallen verspreid over Turkije en buurland Syrië.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes