Ferrari, belangrijke boodschap van Max Verstappen

Een belangrijke boodschap gericht aan de mogelijke grote rivalen volgend seizoen.

Max Verstappen spreekt openlijk over Ferrari. En niet alleen verwacht hij dat de Roden uit Maranello in 2023 competitief zullen zijn, maar hij spreekt ook de hoop uit dat de duels met zijn Red Bull van een hoog niveau zullen zijn.

De wereldkampioen neemt geen blad voor de mond in een interview met de Spanjaarden van ‘AS’ in de marge van de presentatie van de nieuwe Red Bull-kleuren. “Ik hoop dat Ferrari een geduchte concurrent voor ons blijft”, legt Verstappen uit. “Het is moeilijk te zeggen waar ze staan, ik weet niet hoe ze hun auto verbeteren. Alleen de tijd zal het leren.”

“Ferrari is in ieder geval een ongelooflijk team, dat zeer goede professionals heeft. Ze hebben met name één cijfer veranderd, nadat ze de koers toch al hadden uitgezet. En ik verwacht dat ze zowel op het eenzitterfront als op het motorfront zullen groeien”, is de voorspelling van Verstappen.

De wereldkampioen heeft echter ook vertrouwen in het werk dat Red Bull in de winter heeft verricht. “We hebben alleen de livery gepresenteerd, maar in vergelijking met vorig jaar zijn er verschillende nieuwe kenmerken”, geeft Verstappen toe. “Onze filosofie heeft al gewerkt, het zou onverstandig zijn om die te veranderen. Maar we willen altijd beter worden, en de nieuwe auto in de simulator ziet er snel uit. Maar totdat ik het op de baan probeer, zal het niet hetzelfde zijn.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes