Dochtertje Estavana Polman en Rafael van der Vaart beleeft eerste schooldag in Roemenië

Een spannende dag voor de 5-jarige Jesslynn, het dochtertje van Estavana Polman (30) en Rafael van der Vaart (39). Ze gaat vandaag voor het eerst naar school in een nieuw land, Roemenië.

“Eerste schooldag in Roemenië”

Via Instagram Stories deelt de trotse Estavana een foto van Jesslynn. ‘Eerste schooldag in Roemenië’, schrijft de handbalster erbij. Estavana woont sinds kort in Roemenië met haar dochter, omdat ze daar haar handbalcarrière, na negen jaar in Denemarken, nieuw leven inblaast. 

Rafael en Damián wonen nog altijd in Denemarken, omdat Damián daar uitkomt voor de voetbalclub Esbjerg fB. Het is voor Estavana daarom geen makkelijk besluit om Denemarken in te ruilen voor Roemenië. In de video hieronder vertelt ze over de buikpijn die deze beslissing haar bezorgt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes