Deze stevige actiefilm is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Het is je vast niet ontgaan dat sinds een paar dagen de stevige actiefilm Bullet Train op Netflix staat. De film van regisseur David Leitch (John Wick, Atomic Blonde) staat in een klap bovenaan de Netflix Top 10.

De film heeft rollen voor een groot aantal bekende sterren. De voornaamste rol is voor Brad Pitt, maar je ziet ook Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Michael Shannon en Sandra Bullock voorbijkomen.

Sterke ontvangst bij publiek

Met een matige 54 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de film er niet goed op een groot aantal recensenten. Het publiek is duidelijk positiever gezien de 76 procent als Audience Score.

FilmTotaal-recensent Justin Stemfoort kwam tot drie sterren:

“Als je de film benadert als een komedie met sterke actie-elementen dan is de rit zeker […] eersteklas. De film zit barstensvol leuke eigenaardigheden en Leitch’ typische neon-noir-sausje verschaft voldoende sfeer. Aaron Taylor-Johnson verrast met een sterke vertolking en ook de overige karikatuurslechteriken vermaken genoeg.”

Nu op Netflix

Wil je Bullet Train graag (nog) een keer zien? Je vindt de film nu hier op Netflix.

Bekijk de trailer/video

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes