De Graafschap-trainer Poldervaart in ziekenhuis opgenomen

De Graafschap is maandagavond met een update over de gezondheid van trainer Adrie Poldervaart gekomen. De oefenmeester meldde zich zondagochtend al ziek en is maandag opgenomen in het ziekenhuis. Daar moet hij minimaal een nacht blijven, stelt de club.

‘Onze hoofdtrainer Adrie Poldervaart heeft, zoals bekend, zich zondagmorgen ziek moeten melden voorafgaand aan de training. Vandaag is Adrie opgenomen in het ziekenhuis waar hij vannacht zal moeten blijven om verschillende testen te ondergaan’, schrijven De Superboeren.

Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp gaf nadere uitleg. ‘Afgelopen zondag kregen we van Adrie het bericht dat hij ziek was en de training niet zou kunnen leiden. Op basis van de klachten van Adrie en in overleg met hem hebben we besloten dat hij rust zou nemen. Vandaag is hij opgenomen in het ziekenhuis.’

De club uit de Keuken Kampioen Divisie meldt dat het niet bekend is wanneer Poldervaart genoeg hersteld is om zijn functie weer op te pakken. Het bekerduel met De Treffers mist hij sowieso. Assistent Richard Roelofsen neemt tijdelijk de honneurs waar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes