‘Oudere’ vrouw die prins Harry ontmaagd doet na 21 jaar haar verhaal

De nu 40-jarige Sasha Walpole zou de vrouw zijn geweest bij wie de Britse prins Harry (38) jaren geleden zijn maagdelijkheid verloor. De tabloid ‘Daily Mail’ heeft zondag een exclusief interview met de vrouw gepubliceerd waarin ze uitweidt over de gebeurtenis uit 2001.

“Het was zo lang geleden, we waren nog tieners. Voor mij boeide het niet zoveel, omdat ik het al zo lang wist”

In zijn boek Spare beschrijft Harry zijn ontmaagding door ‘een oudere vrouw’ die ‘heel veel van paarden hield’ op een veldje achter een Britse pub. Volgens de prins is het een ‘vernederend’ avontuurtje, zo erkent Sasha zelf ook. “Het was niet heel glamoureus, we waren dronken en het was een vluggertje op een veld.”

De vrouw blijkt echter maar twee jaar ouder te zijn dan Harry op dat moment is, en is bovendien dan nog een tiener. De twee zijn goede vrienden en kennen elkaar vanwege hun gezamenlijke interesse voor paarden. Sasha weet naar eigen zeggen niet dat Harry op dat moment nog maagd was.

Sasha is wel verbaasd dat Harry deze anekdote in zijn memoires op heeft genomen. “Ik heb het 21 jaar lang geheimgehouden en ik zou er niks over hebben gezegd als hij het niet had opgeschreven”, stelt ze. “Het was zo lang geleden, we waren nog tieners. Voor mij boeide het niet zoveel, omdat ik het al zo lang wist.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes