Opstelling Feyenoord: Wellenreuther, López en Timber basis

Trainer Arne Slot heeft de opstelling van Feyenoord tegen PSV bekend gemaakt. De Rotterdammers kunnen niet beschikken over Justin Bijlow, Gernot Trauner, Quilindschy Hartman, en Sebastian Szymański. Het is daarom puzzelen geblazen voor Slot.

Timon Wellenreuther, Marcos López en Quinten Timber zijn de directe vervangers van de afwezigen Bijlow, Hartman en Szymański. Zoals bekend is Lutsharel Geertruida voorlopig de rechter centrale verdediger van de Rotterdammers. De talentvolle Geertruida doet dat de laatste weken uitstekend. Ook tegen PSV mag hij weer starten.

Verder valt op dat Feyenoord weer kiest voor Igor Paixão als linksbuiten. Javairô Dilrosun begint hierdoor aan de rechterkant en Alireza Jahanbakhsh moet genoegen nemen met een plek op de bank. Het duel tegen PSV begint om 14:30 uur en is live te bekijken op ESPN.

Opstelling Feyenoord

Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, López; Wieffer, Timber, Kökcü; Dilrosun, Gimenez, Paixão.

Wissels Feyenoord

Marciano, Troost, Kasanwirjo, Rasmussen, Benita, Bullaude, Taabouni, Wålemark, Idrissi, Alireza, Danilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes