Ongelofelijk VAR-moment: bankzitter Correa blijkt te hebben gescoord

De thuiswedstrijd van Atlético Madrid tegen Getafe heeft een wel heel bijzonder VAR-moment opgeleverd. Ángel Correa kon zijn goal pas vieren nadat hij gewisseld was.

De Argentijnse aanvaller werd door Diego Simeone in de 61ste minuut naar de kant gehaald voor Yannick Carrasco. De stand was op dat moment nog 0-0. Terwijl Correa een jas aandeed en rustig op de bank plaatsnam, keek de VAR voor de zekerheid nog een moment van even daarvoor terug.

Een goal van Correa uit een rebound na een schot van Thomas Lemar was afgekeurd vanwege buitenspel. Dat leek het op eerste oog ook te zijn, hevige protesten van Atlético waren er niet eens. Des te groter was de verbazing toen het toch een doelpunt bleek te zijn. Spelers van de thuisploeg renden naar de bank om daar het doelpunt te vieren met de verraste Correa.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes