Komedieserie met Mr. Bean-acteur laat kijkers huilen van het lachen: ‘Fenomenaal grappig!’

Mr. Brean-acteur Rowan Atkinson is terug van weggeweest in Man vs. Bee (2022). De komedieserie op Netflix lijkt geslaagd, want kijkers liggen helemaal dubbel: “Rowan Atkinson is weer geweldig als vanouds op Netflix!”

Kijk Les Combattantes nu op Netflix! 🍿

In Man vs. Bee speelt de Mr. Bean-acteur gescheiden vader Trevor, een zogeheten ‘housesitter’ die op huizen van rijke mensen past als zij op vakantie zijn. Als zijn eerste klus moet hij passen op een enorm landhuis vol kunstwerken. Maar dan gooit een irritante bij roet in het eten…

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes