Kijk de nooit uitgezonden aflevering van ‘The Big Bang Theory’ met ‘de eerste Penny’

NBC’s Saturday Night Live had afgelopen weekend een steengoede grap. Zij hadden Pablo Pascal, de hoofdrolspeler van The Last of Us als gast en hebben samen met hem een parodisch filmpje opgenomen. In plaats van de videogame Last of Us ging het nu om een andere bewerking van een videogame naar een serie, dit keer ging het om de game ‘Mario Kart’.

Mario Kart

In deze neptrailer van de serie ‘Mario Kart’ verandert het normaal gezellige en kinderlijke ‘Mario Kart’ in een zeer naar en dystopisch drama. In de trailer wordt de spot gedreven met de dramatisering van videogames in series. Dit keer geheel in Mario-stijl met iconische personages zoals Mario, gespeeld door Pablo Pascal, Luigi, Princess Peach, Bowser, Yoshi en Toad.

Trailer

Ga er maar eens goed voor zitten, want deze neptrailer is echt leuk en grappig in elkaar gezet en zal zowel voor ‘Super Mario’ liefhebbers als voor liefhebbers van The Last of Us zeer de moeite waard zijn.

Goed om te weten is overigens dat er van Universal Pictures ook een echte film van Mario zal verschijnen, te weten: The Super Marios Bros. Movie. Deze film zal eind maart in de bioscoop verschijnen.

Kijk de serie op HBO Max.

Lees ook: VIDEO: dit is hoe ‘The Last of Us’ van HBO Max werd gemaakt

Lees ook: ‘The Last of Us’ breekt records op Rotten Tomatoes nog voor de serie moet uitkomen

Lees ook: Grap ‘Last of Us’: Pablo Pascal in Mario Kart!

Toen Chuck Lorre en Bill Prady de eerste aflevering van The Big Bang Theory voorlegden, werd deze in eerste instantie afgewezen. Het testpubliek reageerde nu eenmaal niet goed, en dit had te maken met ‘de eerste Penny’.

Dit betrof echter niet de Penny die uiteindelijk in de serie verscheen. Het was een totaal ander personage, gespeeld door Amanda Walsh in plaats van Kaley Cuoco. Ook heette ze geen Penny, maar Katie. Onderaan kun je deze aflevering bekijken.

Drastisch herschrijven

Prady en Lorre lichten toe dat Katie een behoorlijk negatief persoon was. “Wat we niet beseften is dat het publiek Shelden en Leonard zag als twee kinderen. Ze waren weliswaar ongelooflijk slim, maar ook naïef. De kijkers reageerden niet goed op iemand die misbruik van hen zou kunnen maken”.

Ze gingen er dan ook voor zitten en herschreven de aflevering grondig: hieruit kwam uiteindelijk het personage Penny voort, die positief met de onhandige nerds omging. Uiteindelijk werd Kaley Cuoco gecast voor de rol van Penny.

Andere plot

In de afgekeurde aflevering ontmoeten Sheldon en Leonard Katie wanneer ze de spermabank uit komen. Ze is van slag aangezien het net uit is met haar vriend, en de heren nodigen haar uit om bij hen thuis te komen. Hierop besluit Katie te blijven.

Wil je weten hoe het afloopt: de pilotaflevering is hier te bekijken.

The Big Bang Theory kun je in zijn geheel bekijken op HBO Max.

Lees ook: Deze ster heeft spijt van ‘The Big Bang Theory’-cameo

Lees ook: Dit zijn de ware redenen dat ‘The Big Bang Theory’ stopte

Lees ook: Nooit uitgezonden pilotaflevering online te zien

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes