‘Feyenoord moet het ook doen zonder Hartman’

Quilindschy Hartman ontbreekt vandaag bij Feyenoord, zo meldt 1908.nl. De verdediger is ziek en behoort daardoor niet tot de wedstrijdselectie van de Rotterdamse club.

Marcos López lijkt hierdoor in de basis te beginnen bij Feyenoord. De 23-jarige linksback was de afgelopen weken de back-up achter Hartman. López is fit en heeft de laatste dagen voluit kunnen meetrainen met de ploeg van trainer Arne Slot.

Slot kan ook nog kiezen om Dávid Hancko te gebruiken als linksback en Jacob Rasmussen weer de kans te geven als centrale verdediger. De trainer maakt rond kwart over één de opstelling van Feyenoord bekend. Naast Hartman zijn Sebastian Szymański, Justin Bijlow en Gernot Trauner niet beschikbaar.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes