‘Fantastische’ serie op Netflix is één van de beste volgens abonnees

Tussen alle gloednieuwe series op Netflix zijn er ook een aantal iets oudere parels te vinden op de streamingdienst. Eén daarvan is Peaky Blinders (2013–2022), die inmiddels zes seizoenen telt. Voor vele kijkers is de serie met Cillian Murphy “persoonlijke een van de beste series ooit”. Binnenkort wordt de serie nog definitief afgesloten met een film.

Kijk Peaky Blinders nu op Netflix! 🍿

In de nasleep van de Eerste Wereldoorlog maakt de familie Shelby naam als wedkantoorhouders, afpersers en gangsters. Nominaal staat de oudste broer, Arthur, aan het hoofd van de familie, maar de echte hersens, ambitie en dadendrang in de organisatie liggen bij Tommy, de op één na oudste.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes