De Jong klaagt weer in De Kuip: ”Heb je dit ooit gezien?”

Luuk de Jong en De Kuip is geen gelukkige combinatie gebleken de laatste jaren. Ook zondagmiddag na afloop van de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV was de spits ontstemd over diverse beslissingen die nadelig uitvielen voor de Eindhovenaren. De negen minuten blessuretijd viel niet goed.

”Dat was echt schandalig. Heb je dit ooit gezien? Makkelie deed wel meer waardoor Feyenoord terug kon komen”, foeterde De Jong in gesprek met ESPN. Toch wil De Jong niet te lang stilstaan bij de beslissingen van de scheidsrechter en vooral kijken naar zijn eigen ploeg.

”Ik denk wel dat er veel in zat, veel strijd en allebei de ploegen deden er alles aan om de duels te winnen. Voetballend was het niet altijd even goed. Ook van onze kant was het niet altijd even goed, maar als je met 0-2 voor staat mag je dat niet meer weggeven.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes