Brobbey rekent na dubbelslag voor Ajax af met ‘allemaal onzin’

Brian Brobbey is blij dat hij zich met twee goals heeft kunnen laten zien als invaller bij Ajax. Mede daardoor wonnen de Amsterdammers met 0-5 bij SC Cambuur.

De spits tekende voor de laatste twee goals en verscheen daarna voor de camera van ESPN. ‘Als ik erin kom, moet ik mezelf laten zien. Ik denk dat ik dat vandaag wel heb gedaan’, zo stelde de aanvaller.

Moeilijk is het zeker, nu hij genoegen moet nemen met een plek achter Dusan Tadic in de pikorde. ‘Zeker, je wil vanaf het begin spelen. Ik probeer me nu terug te knokken door keihard te werken. Natuurlijk baal je, maar ik stap wel blij de bus in.’

Brobbey maakte ook gebruik van het moment om wat recht te zetten. ‘Ik las ook dat in de zomer misschien wegga, allemaal onzin. Ajax heeft me voor veel geld teruggehaald. Ik ben superblij hier.’

En hij legde uit hoe het zit met zijn vermeende werklust. Hij zou te weinig arbeid leveren op trainingen bijvoorbeeld. ‘Wat dat doet met me? Niet zoveel. Natuurlijk heb ik wel gesprekken gehad met Alfred (Schreuder, de voorganger van coach John Heitinga, red.) dat ik nog harder kan werken, maar dat betekent niet dat ik helemaal niet hard werk…’

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes