Aangrijpend kostuumdrama blijft een aanrader op Netflix: ‘Wat een fijne film is dat!’

Oscarwinnares Dame Judi Dench schittert op Netflix naast Ali Fazal in Victoria & Abdul (2017), een historische dramafilm over een bijzondere relatie. Het aangrijpend kostuumdrama is een enorme aanrader op de streamingdienst: “Prachtige film. Zelfs als ik er nu aan denk voel ik de emoties die ik had bij de eerste keer zien van deze film”.

Kijk Victoria & Abdul nu op Netflix! 🍿

De film volgt Koningin Victoria (Judi Dench) en de jonge, Indiase klerk Abdul Karim (Ali Fazal). Wanneer Abdul vanuit India afreist om mee te werken aan de vieringen rond het Gouden Jubileum van de koningin, blijkt er een klik te zijn tussen hen. Terwijl Koningin Victoria steeds meer moeite heeft met de strenge regels die haar positie als vorstin met zich meebrengt, wordt de band tussen de twee hechter.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes