📸 Organisatie WK Hoogerheide gaat pijnlijk de mist in met hesjes voor stewards

Heel veel fans, en dan vooral Nederlanders en Belgen, willen straks het episch duel tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert niet missen. Er wordt dan ook een massa volk verwacht in Hoogerheide. Om die volksverhuizingen en de festiviteiten achteraf in goede banen te leiden, rekent de organisatie van het WK op een leger mensen dat de veiligheid langs het parkoers moet garanderen.

Alleen is er tijdens het drukwerk van de feloranje hesjes blijkbaar wat misgelopen. Het woordje ‘steward’ staat er namelijk verkeerd gespeld als ‘stewart’. En voor alle duidelijkheid: het gaat hier niet om de fanclub van Jake Stewart! Sportjournalist Maarten Vangramberen merkte de fout op en plaatste een foto van het groepje ‘stewarts’ op Twitter.

De veiligheid op het WK zal er vast en zeker niet onder lijden! U kan het hilarische plaatje hieronder bekijken.

Het WK bij de mannen vindt straks om 15:00 uur plaats. De wedstrijd is live te volgen op Eén en op NPO1.

De mannen junioren starten om 11:00 uur en de vrouwen beloften beginnen er om 13:00 uur aan. Beide wedstrijden worden rechtstreeks uitgezonden op Canvas.

 

Het bericht 📸 Organisatie WK Hoogerheide gaat pijnlijk de mist in met hesjes voor stewards verscheen eerst op Wieler Revue.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes